DattoCon19 Paris

21 - 23 October, 2019 | Paris, France

 

DutchMSP heeft samen met enkele genereuze sponsors een luxe touringcar geregeld voor een comfortabele heen-en-terugreis naar DattoCon, DutchMSP-style 🙂

Reserveer ticketOver DattoCon

Your Ride Details

Je vervoersmiddel is een luxe touringcar waar de vlammen letterlijk uit het dak slaan. we zorgen dat de bus volledig in het oranje gewrapped is en dat iedereen op DattoCon weet dat ‘den Hollanders er weer zijn’. Tijdens het congres zullen we de bus in het zicht parkeren en af en toe de fik erin steken. Gewoon omdat het kan.

De bus heeft 35 luxe leren stoelen die naar binnen gericht zijn. De sponsors zullen een korte presentatie geven en daarna is er voldoende gelegenheid om bij te praten en te discussiëren. We hebben gezorgd voor onbeperkt eten en drinken dus er is geen reden om nuchter aan te komen.

Our awesome sponsors

Zonder deze mooie bedrijven die DutchMSP een warm hart toedragen, zouden we dit niet hebben kunnen organiseren. Hun oplossingen zijn tevens via de inkoopcombinatie van DutchMSP te verkrijgen.

Meerijden? Meld je hier aan.

13 + 9 =

Details.

Vertrek:
De bus zal vertrekken op zondag 20 oktober om 12.00 vanaf Rotterdam Centraal. De rit duurt ongeveer 6 uur. Aansluitend is er een diner gepland voor Nederlandse MSP’s.

Terugreis:
24 oktober om 12.00 uur (na de checkout). Je wordt afgezet op Rotterdam Centraal.

Let op:
Als je wordt opgehaald door je kinderen geef dat dan aan bij de organisatie. Dan verstoppen we ons zodat het lijkt alsof de bus leeg is als we aankomen!