Sub Processors

The small print. 

Een actueel overzicht van onze sub-processors vind je hieronder:

DutchMSP maakt gebruik van onderaannemers (sub-processors) voor de uitvoering van de contractueel afgesproken werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons cloudgebaseerde CRM-systeem, ticketsysteem en documentatiesysteem. Deze onderaannemers en systemen ondergaan een strenge selectieprocedure, zodat we zeker weten dat ze het juiste niveau van beveiliging en privacy kunnen bieden. Neem contact met ons op voor een overzicht van subprocessors die wij inzetten voor jouw specifieke dienstverleningsovereenkomst.

Support
Subverwerker Doel en type gegevens Grondslag Locatie
ITGlue Als onderdeel van onze contractuele dienstverlening documenteren wij ieder aspect van de IT-omgeving van onze klanten. Dit doen wij in goed beveiligde en gespecialiseerde software. We documenteren daar o.a. IP-adressen en NAW-gegevens en daarmee dus persoonsgegevens. Uitvoering van een overeenkomst
(Privacy policy)
US/Canada (EU/US privacy shield)
Autotask Autotask PSA is ons softwarepakket voor o.a. CRM, support, kennismanagement, contractbeheer, offertes en inkoop. Hierin verwerken wij primair NAWT-gegevens, maar bijvoorbeeld ook alle gegevens die onze klanten naar ons servicedesk mailadres mailen. Hierin kunnen persoonsgegevens, IP-adressen of andere gevoelige data zitten. Uitvoering van een overeenkomst
(Privacy policy)
US (EU/US privacy shield)
Administratie
Subverwerker Doel en type gegevens Grondslag Locatie
Exact Online Voor de uitvoering van onze contractuele dienstverlening maken wij soms, in overleg met de klant, gebruik van een extern NOC (Network Operations Centre). Omdat dit NOC in het buitenland gevestigd is (in andere tijdzones) kan er 24/7 monitoring en beheer worden uitgevoerd zonder de klantoperaties te verstoren. Uitvoering van een overeenkomst US (EU/US privacy shield)
Marketing
Subverwerker Doel en type gegevens Grondslag Locatie
Google Analytics Om de DutchMSP website te kunnen optimaliseren en relevante advertenties te vertonen op basis van remarketing, verzamelen wij gegevens m.b.t. het klikgedrag van bezoekers. Toestemming US (EU/US privacy shield)

 

Request membership info

1 + 8 =